Markku Laitila Timo Mehtälän vaalipäälliköksi

Kansanedustajaehdokas Timo Mehtälän (kesk.) vaalipäälliköksi ensi kevään eduskuntavaaleihin on nimetty Haapavedeltä lähtöisin oleva nykyisin Oulussa asuva Markku Laitila.

Markku Laitila on toiminut yli 20 vuotta kunnallispolitiikassa, niin kunta- kuin maakuntatasollakin ja yhtä pitkään Keskustan järjestötoiminnassa. Kolme vuotta Markku muutti perheineen Ouluun ja toimii tällä hetkellä Jukkatalolla hankekehitysjohtajana. Toinen koti Laitiloilla on edelleen Haapavedellä ja siellä käydään lähes viikoittain.

– Kun Timo kysyi minua mukaan kampanjaan ja vaalipäälliköksi, pyysin hetken harkinta-aikaa. Olin ajatellut pitää politiikasta taukoa, mutta kun oman kylän mies pyytää, niin katsoin velvollisuudeksi lupautua talkoisiin.

Markku omaa vahvan Keskustalaisen taustan ja on ollut mukana usean kansanedustajaehdokkaan tukijoukoissa.

– Opin tuntemaan Timon aikoinaan lähinnä harrastusten kautta. Pelasimme lentopalloa ja sählyä samassa porukassa Haapavedellä. Siinä näki hänen luonteensa, miten täysillä hän oli aina mukana ja periksi ei annettu missään vaiheessa.

Tämä sama tinkimätön asenne ja työnteko näkyy Timon arjessa joka päivä. Mehtälät ovat rakentaneet Kytökylään yhden Suomen suurimmista lihakarjatiloista, jossa nautojen pääluku on noin 1300.

Timo menestyi hyvin Keskustan Pohjois-Pohjanmaan jäsenvaalissa kansanedustajaehdokkaista. Hän oli heti neljäntenä istuvien kansanedustajien jälkeen. Se antaa hyvät lähtökohdat kevään vaaleihin.

Timoa lähellä ovat elintarvikkeiden tuotantoon ja energiaomavaraisuuteen liittyvät asiat. Sydäntä lähellä ovat myös perheiden, lasten ja myös erityislasten asiat. Hänet tunnetaan myös vahvana yritys- ja talousosaamisen alalla.

– Olen erityisesti ilahtunut Timon yrittäjämyönteisestä asenteesta nähdä sen, mikä merkitys yrittämisellä ja työnteolla on Suomen tulevaisuuden kannalta. Yritysten ja yrittämisen kautta rakennetaan hyvinvointia koko maahan.

Lähden vaalipäällikön tehtävään innolla ja nöyrällä mielellä. Mielessä ovat Ahti Pekkalan opit. Pitää tehdä lujasti jalkatyötä, kiertää kenttää ja puhutella ihmisiä.

Tervetuloa Timo Mehtälän vaalityöhön. Tehdään yhdessä loistava kampanja!

Timo Mehtälä 0440 453 828 timo.mehtala@kotinet.com

Markku Laitila 0400 879 918 markku.laitila@jukkatalo.fi

Lisää artikkeleita

Yleiset

Ilman lapsia tulevaisuutta on turha rakentaa

Suomen syntyvyys on romahtanut. Lapsia syntyy niin vähän, että nykytahdilla suomalaistaustaisten määrä laskee alle miljoonaan seuraavien 90 vuoden aikana. Näin kertoi Helsingin Sanomat äskettäin. Aihe